Cursuri gratuite! Stim ca unii dintre dumneavoastra se intreaba “unde putem face cursuri gratuite?”, intrebare normala pentru cei care nu au un loc de munca, ei bine, Agentiile locale de ocupare a fortei de munca organizeaza cursuri de calificare gratuite pentru someri in diferite meserii.

Uneori mai organizam si noi astfel de cursuri dar,din pacate, nu mai avem locuri gratuite la nici un curs, nu mai sunt fonduri alocate pentru cursuri de calificare gratuite.

Vestea buna este ca noi, colectivul de la Eurodeal va garantam ca veti beneficia de cele mai mici tarife la cursurile cu plata, sunt anumite cursuri cum ar fi cel de ospatar, la care veti plati mai putin de 90 de lei/luna.

O alta veste buna pentru dvs. este aceea ca toti cursantii nostri beneficiaza de materiale de studii, suport de curs gratuit si practica gratuita.

 

 

Desigur va intrebati, de ce sa vreau sa urmez aceste cursuri de la Eurodeal?

Vreau sa vin sa ma inscriu fiindca sunt cursuri autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Agentia Nationala a Calificarilor (fostul CNFPA).

Vreau sa urmez aceste cursuri cu plata deoarece sunt obligatorii daca vreau sa fiu calificat, daca vreau sa am o diploma recunoscuta in tara si strainatate sau daca vreau sa-mi deschid propria afacere.

 

 

Atentie ! Locuri limitate !

Intr-o grupa nu pot fi mai mult de 28 de cursanti.

Dupa absolvire se elibereaza un Certificat de Calificare recunoscut national si international!

 

 

 

Contact

Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65 / 0746.12.14.18 / 0766.49.16.98

Email: eurodeal33@hotmail.com

Inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00 in sediul din Bucuresti:

B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1, sector 2