februarie 2023

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este lider de piata in domeniul cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere, perfectionare si specializare. Pe pagina fiecarui curs pe care-l organizam gasiti autorizatia noastra in partea de jos aAfla mai multe!

Panait Cristian

Iată 10 motive pentru care este benefic să urmezi un curs de calificare sau specializare autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care se finalizează cu un certificat cu recunoaștere națională și internațională: Recunoașterea oficială: Certificatul obținut în urma cursului de calificare este recunoscut oficial de către autoritățile competente dinAfla mai multe!

Asa cum discutam frecvent la cursul de referent resurse umane sau la cursul de specialist in recrutare, programul Revisal este un sistem electronic de evidență a salariaților utilizat în România de către toate companiile cu angajați. Acest sistem a fost introdus în 2011 de către Ministerul Muncii și are scopulAfla mai multe!

În ziua de azi, piața muncii este mai competitivă ca niciodată. Cu toate acestea, există o serie de strategii pe care le poți implementa pentru a crește șansele tale de a găsi un loc de muncă bun. Una dintre aceste strategii este de a urma un curs de calificare. UnAfla mai multe!