iunie 2024

Dragi cursanti, in acest moment facem inscrieri in limita locurilor disponibile pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru cursul de formator care va incepe pe 1 iulie 2024. Este cursul de formator care va poate schimba viata in bine, este un curs obligatoriu pentru a putea fi formatorAfla mai multe!

operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare

Dragi cursanti, daca ati intrat pe pagina noastra de internet, inseamna ca sunteti interesati de acest curs de operator dezinfectie dezinsectie deratizare care va incepe in data de 18 iunie 2024. Felicitari! Urmand cursurile centrului “Eurodeal” aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita.Afla mai multe!

Dragi cursanti, bine ati venit pe pagina cursurilor de analist resurse umane, in acest moment facem inscrieri pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru urmatorul curs de analist resurse umane autorizat, curs online cu examen online care va incepe in data de 16 septembrie 2024 ora 18.00, locurileAfla mai multe!

Bine ati venit pe pagina cursurilor de competente antreprenoriale online, in acest moment facem inscrieri pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru urmatorul curs de competente antreprenoriale care va incepe in data de 2 iulie 2024 ora 18.00, locurile la cursurile de luna aceasta s-au ocupat. Cursul deAfla mai multe!

Bine ati venit pe pagina cursurilor de digitalizare, in acest moment facem inscrieri pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru urmatorul curs de competente digitale autorizat online cu examen online care incepe luni 1 iulie 2024 la ora 17.30. Din confortul casei, al locului de munca sau chiarAfla mai multe!

Dragi viitori barmani, daca ati intrat pe acest site, inseamna ca sunteti interesati de acest curs de barman autorizat de Ministerul Muncii care va incepe in curand, la sediul nostru din Bucuresti, sector 2. Cursul de barman autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației este un curs teoretic și practic,Afla mai multe!

Bine ati venit pe pagina cursurilor de specialist in recrutare, in acest moment facem inscrieri pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru urmatorul curs de specialist in recrutare autorizat online cu examen online care va incepe in data de 16 septembrie 2024 ora 18.00, locurile la cursurile dinAfla mai multe!

Dezvoltă-ți abilitățile de formare și obține o nouă carieră! Dragi cursanti, in acest moment facem inscrieri in limita locurilor disponibile pana in data de 21 iunie 2024, inclusiv,  pentru urmatorul curs de instructor preparator formare care incepe pe 1 iulie 2024, locurile la cursurile de luna aceasta s-au ocupat. CursulAfla mai multe!

Dragi viitori cursanți, in acest moment facem înscrieri pana in data de 21 iunie 2024 inclusiv, pentru urmatorul curs de inspector resurse umane autorizat care va incepe in data de 16 septembrie 2024 ora 18.00, locurile la cursurile din iunie, iulie si august s-au ocupat. Informatii suplimentare si inscrieri seAfla mai multe!