cursuridecalificare.ro Web analytics

ATENTIE ! MOMENTAN NU MAI ORGANIZAM ACEST CURS!

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza, autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA ) prin Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei curs de consilier orientare privind cariera.

Cost curs: 1000 lei oferta speciala luna aceasta: 390 de lei + taxa de examinare de 70 de lei;

Durata: 4 saptamani  (2 zile / saptamana);

Conditii de acces cursul de consilier orientare privind cariera: pot participa la acest curs toti cei care au absolvit o facultate cu diploma de licenta indiferent de profilul facultatii.

Telefon: 021.255.52.71 /  0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: Bulevardul Chisinau, numarul 1, in incinta Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Program de inscrieri: de luni pana joi intre orele 9:00-18:00 si vineri pana in ora 16.00.

autorizatie curs consilier in cariera

Autorizatie curs consilier in cariera

In momentul inscrierii trebuie sa aveti copii de pe urmatoarele: act de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie ( pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie ), ultimul act de studiu sau adeverinta.

Informatii speciale:

  1. Nu se percepe taxa de inscriere.
  2. Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
  3. Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate pe parcursul cursului, prima rata fiind de 200 de lei.

 

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este alegerea cea mai buna pentru a urma un curs consilier in cariera la cel mai avantajos tarif din Romania, certificatele obtinute in urma cursurilor oferite de centrul nostru sunt recunoscute pe plan national si international.

Descrierea ocupatiei:
Definitie COR.: ocupatia face parte din grupa 2412 – Specialisti în probleme de personal si pregãtire profesionalã a personalului.
Ei presteazã servicii administrative, de recrutare si pregãtire, de analizã a locurilor de muncã si orientare profesionalã. Oferã informatii si acordã consiliere celor interesati în domeniul ocupãrii alegerii carierei, instruirii si formãrii complementare.
Consilierul de orientare profesionalã este specialistul a cãrui activitate se desfãsoarã în compartimentul de orientare si formare din cadrul Agentiei de Ocupare si Formare Profesionalã, dar poate fi si angajatul unei agentii private de plasare a fortei de muncã sau al unui cabinet de orientare profesionalã din reteaua de învãtãmânt. Activitatea sa se caracterizeazã prin contact nemijlocit cu clientii.
Consilierul de orientare profesionalã asistã somerii si persoanele care se adreseazã Agentiei de ocupare pentru a fi ajutati în luarea unor decizii cu urmãri asupra carierei.
Aceste decizii pot sã se refere la alegerea unei profesii sau ocupatii, la parcurgerea unor cursuri de calificare, recalificare, perfectionare, la schimbarea ocupatiei sau a locului de muncã.
Consilierul de orientare profesionalã îi ajutã pe clienti sã se cunoascã mai bine pe ei însisi , sã–si constientizeze interesele profesionale si aptitudinile. În cazul în care este de formatie psihosociolog, la cerere sau când situatia o impune, efectueazã evaluarea din punct de vedere psihoaptitudinal a clientilor utilizând metode si instrumente specifice.
Furnizeazã clientilor informatii în legãturã cu profesiile si ocupatiile , îi ajutã sã compare exigentele acestor profesii cu caracteristicile lor personale si cu nivelul lor de calificare, analizeazã împreunã cu clientii fiecare alternativã în parte si le evalueazã consecintele. Dupã ce clientul a optat pentru una dintre alternative, consilierul îl asistã la elaborarea unui plan de actiune si la punerea în practicã a acestuia
Competentele dobandite in urma cursului:
Curs consilier cariera

Imbunatateste-ti cunostintele si actualizeaza-ti CV-ul cu un program de formare profesionala excelent!

1. Întocmirea rapoartelor
2. Întocmirea şi administrarea documentelor specifice
3. Adoptarea deciziilor
4. Elaborarea psihoprofesiogramelor
5. Elaborarea studiilor sociologice
6. Lucrul în echipă
7. Administrarea şi prelucrarea informaţiilor cu ajutorul tehnicii de calcul
8. Culegerea şi organizarea informaţiilor
9. Perfecţionarea profesională
10. Evaluarea componentei profesionale a salariaţilor societăţii
11. Evaluarea psihoprofesională a clienţilor
12. Instruirea clienţilor pentru automotivare
13. Organizarea întâlnirilor de grup programate
14. Planificarea activităţii proprii
15. Comunicarea interpersonală
16. Consilierea profesională

Contact:

Telefon de contact pentru a afla informatii despre cursurile pe care le organizam: 021.255.52.71  |  0721.64.67.65

Programul de lucru cu publicul: de luni pana joi intre 9.00 si 18.00 si vineri pana in ora 16.00:

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa unde puteti veni pentru a va inscrie la cursuri: Bulevardul Chisinau, numarul 1, in incinta Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, Romania.

[google_map_easy id=”1″]