ianuarie 2019

Drepturi si facilitati legale care te ajuta sa imbini activitatea profesionala cu cea de crestere a copilului, sunt aspecte despre care vorbim si dezbatem pareri diverse la cursurile de Analist Resurse Umane Autor Raluca Varneanu Concediul de crestere a copilului s-a incheiat. Trebuie sa revii la serviciu, dar esti nelinistităAfla mai multe!

Urmarind discutiile de pe forumurile de resurse umane, intrebarile si diversele pareri ale participantilor la cursurile de Inspector Referent Resurse umane organizate in cadrul centrului nostru, am observat ca exista o mare confuzie in randul membrilor privitor la procedura de suspendare a contractului individual de munca pentru concediul de crestereaAfla mai multe!

Dragi cursanţi, facem inscrieri pentru urmatorul curs de initiere in meseria de ospatar, curs care va incepe in curand. Daca un curs de calificare in meseria de ospatar, curs care dureaza cinci luni, vi se pare prea lung sau nu aveti timp sa veniti la cursuri cinci zile/saptamana, acest cursAfla mai multe!