Cursuri de calificare in Bucuresti:

La Eurodeal aveti ocazia sa urmati unul dintre cele mai bune cursuri de calificare din Bucuresti, puteti afla care sunt cele mai cautate cursuri de calificare si veti primi sansele dezvoltarii personale si profesionale alaturi de profesionisti in training.

In urma absolvirii cursului se obtine un certificat recunoscut international, puteti profesa oriunde in lume!

Dar, daca vreti sa va schimbati viata in bine, veniti sa va inscrieti la cursuri, la tarife foarte avantajoase care se pot achita si in rate fara dobanda.

Puteti plăti și în 12 RATE fără dobândă folosind Star Card emis de Banca Transilvania, Bonus Card emis de Garanti Bank, All inclusive emis de BRD, AlphaCard emis de Alpha Bank.

Oferte valabile pana in data de 20 aprilie 2022 ora 16.00!

Pe langa aceste cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere, organizam cursuri de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, dezinsectie dezinfectie si deratizare.

Organizam programe de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Daca doriti sa castigati mai multi bani sau sa lucrati legal in Romania sau in strainatate trebuie sa aveti o calificare recunoscuta national si international  si astfel noi venim in ajutorul dumneavoastra punandu-va la dispozitie programe de formare profesionala autorizate la cele mai avantajoase tarife din Bucuresti.

 

Acte necesare la inscrierea la cursuri in Bucuresti:

Copie act de identitate,

Copie de pe certificatul de nastere,

Copie de pe certificatul de casatorie (pentru doamne daca si-au schimbat numele),

Copie de pe ultimul act de studiu, foaia matricola sau adeverinta de absolvire

Email- eurodeal33@hotmail.com

Telefon 0212555271, 0721646765

Pentru a vedea cum ajungeti la noi dati click aici: Harta cu indicatii de orientare!