Cursuri acreditate organizate online

Daca vreti sa va schimbati viata in bine, veniti sa va inscrieti la cursuri online Autorizate, necesare pentru programele Start Up Nation, Start Up Nation Diaspora si Femeia Antreprenor, la tarife foarte avantajoase care se pot achita si in rate fara dobanda.

Pentru mai multe detalii despre cursuri, program, durata si date de incepere, dati click pe link-ul aferent fiecarui curs:

Pentru inscriere completati formularul de pe pagina fiecarui curs.

Oferta! Pachet Curs Competențe Antreprenoriale Online & Curs Competențe Digitale Online-1560 980 de lei All Inclusive! Pachet Obligatoriu Pentru Femeia Antreprenor si Start-Up Nation

Tarifele sunt valabile doar in aceasta perioada!

Puteti plăti online cu cardul și în 12 RATE fără dobândă folosind Star Card emis de Banca Transilvania, Bonus Card emis de Garanti Bank, All inclusive emis de BRD, AlphaCard emis de Alpha Bank, Franklin emis de First Bank.

Puteti plati cu cardurile sociale PLUXEE emise de Sodexo sau Up Romania destinate cadrelor didactice atat la sediu cat si pe euplatesc.ro automat in momentul inscrierii.

Pentru a vedea ce spun absolventii despre noi, dati click aici pe Facebook sau pe Google.

Centrul de formare profesionala Eurodeal
5.0 stars from 5
facebook logogoogle logo

Pe langa aceste cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere, organizam cursuri de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, dezinsectie dezinfectie si deratizare.

Organizam programe de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Daca doriti sa castigati mai multi bani sau sa lucrati legal in Romania sau in strainatate trebuie sa aveti o calificare recunoscuta national si international  si astfel noi venim in ajutorul dumneavoastra punandu-va la dispozitie programe de formare profesionala autorizate la cele mai avantajoase tarife.

Pentru inscriere, fiind un curs acreditat, avem nevoie de anumite date asa ca va rugam sa accesati PAGINA DE INSCRIERE sau puteti sa trimiteti documentele pe adresa de email eurodeal33@hotmail.com.

Acte necesare la inscrierea la cursuri :

actul de identitate, certificatul de nastere, certificatul de casatorie (pentru doamne daca si-au schimbat numele), ultimul act de studiu, foaia matricola sau adeverinta de absolvire

Email- eurodeal33@hotmail.com

Telefon 0212555271, 0721646765

Pentru a vedea cum ajungeti la noi dati click aici: Harta cu indicatii de orientare!