Ofertele speciale la cursuri de calificare in Bucuresti precum si detalii despre cursuri de calificare gratuite:

Dragi cursanti, cursurile vor incepe imediat ce va fi ridicata starea de urgenta si autoritatile ne vor permite reluarea activitatii.

Avem vesti bune si pentru doritorii de cursuri de calificare gratuite din Bucuresti!

Suntem parteneri in cadrul proiectului București – orașul tinerilor activi pe piața muncii

Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București vine în ajutorul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani prin adoptarea și aplicarea unor măsuri de prevenire, atenuare si înlăturare a efectelor factorilor de risc specifici de natură socio-profesională, precum și combaterea șomajului în rândul tinerilor.

Astfel, tinerii din Bucuresti care au domiciliul in Bucuresti de minim sase luni si care nu au un loc de munca pot urma cursurile noastre gratuit daca indeplinesc conditiile de acces.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va inscrieti completand formularul din josul paginii care se va deschide urmand acest link http://ctmb.eu/?page_id=16882

Pasul doi este sa veniti cu actele necesare pentru inscriere la sediul nostru din Bulevardul Chisinau nr.1, Complex Delfinului, et.1, sector2, Bucuresti si sa solicitati o factura care contine valoarea totala a serviciilor prestate, respectiv costul cursului, taxa de examinare si taxa de eliberare certificat.

In perioada starii de urgenta puteti face acest lucru si online, trimitand actele necesare inscrierii la curs impreuna cu un numar de telefon de contact la adresa de email eurodeal33@hotmail.com, dupa ce le verificam, va emitem o factura pe care o retransmiteti tot online,se va compune un email către adresa ioana.andrei@ctmb.eu ce va conține:

  • toate documentele scanate într-un singur folder, inclusiv factura de la noi, folderul va fi arhivat, aveti aici un link de unde puteti face download la un utilitar: win rar

  • la subiectul email-ului se va indica numele deponentului,

Urmând ca după încetarea stării de urgenţă să se depună documentele în original la Biroul de Relații cu Publicul.

In aceasta perioada cei de la CTMB pot fi contactati la numarul de telefon 0721776018

Pasul trei, in cel mult cinci zile de la incetarea starii de urgenta trebuie sa depuneti dosarul care contine copie de pe CI+acte de studii si stare civila, acordul GDPR, cererea de inscriere, angajamentul, declaratia de neincadrare in campul muncii si factura de la noi la sediul CTMB  din Șos. Ștefan cel Mare, nr. 38, sector 2, București, Biroul de Relații cu Publicul.

Nota bene: În cazul în care nu se vor depune documentele în original în intervalul de timp menţionat, dosarele vor deveni neeligibile.

Pasul patru, veti fi contactat de catre cei de la CTMB pentru primirea/ridicarea voucherului cu care veniti la sediul nostru sa achitati factura.

Pasul cinci, incepeti cursurile!

Pasul sase, sustineti examenul de absolvire si primiti un certificat recunoscut pe piata muncii in tara si in strainatate!

Pasul sapte, dupa finalizarea cursurilor, daca va angajati in domeniul in care ati urmat cursurile, primiti de la CTMB o subventie intre 900 si 2700 de lei. Mult succes!

Daca vreti sa va schimbati viata in bine, chiar daca nu indepliniti conditiile de mai sus, puteti urma cursurile noatre la cele mai avantajoase tarife:

Suntem in Saptamana Super Ofertelor, tarifele le vedeti mai jos:

La toate cursurile de mai sus se achita suplimentar o taxa de examinare si eliberare certificat de 70 de lei/persoana.

Pe langa aceste cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere, organizam cursuri de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru lucratorii din comert, alimentatie publica, cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, dezinsectie dezinfectie si deratizare.

Organizam programe de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Daca doriti sa castigati mai multi bani sau sa lucrati legal in Romania sau in strainatate trebuie sa aveti o calificare recunoscuta national si international  si astfel noi venim in ajutorul dumneavoastra punandu-va la dispozitie programe de formare profesionala autorizate la cele mai avantajoase tarife.

 

Acte necesare la inscrierea la cursuri in Bucuresti:

Copie act de identitate,

Copie de pe certificatul de nastere,

Copie de pe certificatul de casatorie (pentru doamne daca si-au schimbat numele),

Copie de pe ultimul act de studiu, foaia matricola sau adeverinta de absolvire,

200 lei (este prima rata, noi nu percepem taxa de inscriere) sau achitati cursul integral

Pentru a vedea cum ajungeti la noi dati click aici: Harta cu indicatii de orientare!