operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare

Dragi cursanti, daca ati intrat pe pagina noastra de internet, inseamna ca sunteti interesati de acest curs de operator dezinfectie dezinsectie deratizare care va incepe in data de 18 iunie 2024.

Felicitari! Urmand cursurile centrului “Eurodeal” aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita. Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza, autorizat prin Ministerul Muncii, curs de calificare pentru operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare (operator DDD).

🕒 Data incepere curs 18 iunie 2024
Durata curs – 5 saptamani, se alterneaza teoria cu practica, mai mult accent se pune pe partea de practica(locul de munca este considerat loc de practica).

🗃Conditii de acces la acest program de formare profesionala: pot participa la acest curs de operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare (operator DDD) persoanele care au absolvit invatamantul primar (patru clase).

Costul cursului de operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare (operator DDD) este de: 990 de lei daca se achita cursul integral la inscriere numerar sau cu cardul. Oferta speciala de vară, tariful de 990 de lei poate fi achitat si in rate si are toate taxele incluse!

Poți plăti și în 12 RATE fără dobândă folosind Star Card emis de Banca Transilvania, Bonus Card emis de Garanti Bank, All inclusive emis de BRD, AlphaCard emis de Alpha Bank, Franklin emis de First Bank.

Acte necesare pentru inscriere

actul de identitate
✅certificatul de nastere
✅certificatul de casatorie sau hotararea de divort (pentru doamne daca si-au schimbat numele)
✅ultimul act de studiu, foaia matricola sau adeverinta de absolvire, minim patru clase absolvite

Examenul o sa fie  sustinut in fata unei comisii de la Ministerul Muncii, prezenta la examen este obligatorie pentru a intra in posesia certificatului.

Telefon: 021.255.52.71 /  0721.64.67.65

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa: Bulevardul Chisinau, numarul 1, in incinta Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Pentru a vedea cum ajungeti la noi dati click aici: Harta cu indicatii de orientare!

Program de inscrieri: de luni pana vineri: 10 – 14

Pentru a vedea ce spun absolventii despre noi, dati click aici pe Facebook sau pe Google.

Felicitari! Urmand cursurile centrului “Eurodeal” aveti sansa de a obtine o calificare recunoscuta national si international in meseria dorita.

Cele 10 motive pentru a urma acest curs de calificare in meseria de operator dezinfectie, dezinsectie, deratizare (operator DDD) organizat de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal:

 1. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii;
 2. Certificatul de calificare obtinut la finalul cursului este recunoscut atat in Romania cat si in strainatate;
 3. Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este acreditat ISO 9001 privind managementul calitatii;
 4. Locul de practica este asigurat, cu posibilitate de angajare;
 5. Orele de practica se stabilesc de comun acord cu unitatea unde o sa fiti repartizat;
 6. Pentru cei care lucreaza in domeniu, locul de munca este considerat loc de practica;
 7. Cursurile teoretice sunt sustinute in sali de curs dotate corespunzator procesului de instruire si sunt realizate de catre profesori formatori cu o vasta experienta;
 8. Sansele de angajare cresc daca pe certificatul obtinut la finalul cursului scrie: Centrul de Formare Profesionala Eurodeal;
 9. Experienta a peste 20 de ani de formare profesionala si faptul ca mii de persoane ne-au ales reprezinta garantia calitatii;
 10. Oferim locuri de munca pentru absolventi!

 Informatii speciale:

 • Daca lucrati in domeniu, locul de munca este considerat loc de practica.
 • Nu se percepe taxa de inscriere.
 • Pentru companii tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti.
 • Cursurile se pot achita atat integral la inscriere cat si in rate pe parcursul cursului, prima rata fiind de 200 de lei.

Descrierea ocupaţiei

Operatorul dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie este specialistul care desfăşoară activităţi de dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie în incinte- reşedinţe, şcoli, creşe, grădiniţe, cantine, spitale, birouri, sectoare industriale, agricole şi administrative, mijloace de transport, precum şi în spaţii exterioare- zone populate, spaţii verzi, parcuri etc. pentru înlăturarea germenilor patogeni şi combaterea speciilor de insecte şi rozătoare dăunătoare din zonele procesate.

Acesta prestează servicii atât în sectorul public, cât şi în cel privat.

El demonstrează competenţe de pregătire a operaţiilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în conformitate cu specificul situaţiei din obiectivul de tratat, stabilind toate aspectele preliminare esenţiale legate de speciile dăunătorilor de combătut, gradul de invazie şi extinderea în spaţiu, metodele de intervenţie ce urmează a fi aplicate, substanţele toxice de utilizat, necesarul de materiale şi echipamente specifice.

El instruieşte beneficiarul cu privire la acţiunile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie de realizat, specificând cu precizie rolul şi modalităţile de intervenţie ale acestuia în cadrul acţiunilor, cu precădere în asigurarea curăţeniei ca etapă preliminară obligatorie pentru reuşita combaterii dăunătorilor şi privind măsurile de prevenire a eventualelor accidente ţinând seama de factorii de risc existenţi.

Operatorul dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie dovedeşte competenţe privind derularea efectivă a lucrărilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, preparând soluţiile toxice şi momelile ratidice, aplicând metodele de combatere adecvate fără a periclita siguranţa mediului înconjurător.

Competenţele se referă la utilizarea aparatelor cu acţionare manuală, punerea în funcţiune, exploatarea şi oprirea aparatelor cu acţionare electro-mecanică şi a celor acţionate prin motoare cu ardere internă conform instrucţiunilor de lucru, respectând normele de protecţie a muncii şi de prevenire şi stingere a incendiilor specifice, în corelaţie cu particularităţile spaţiului supus tratamentelor.

El demonstrează totodată, capacităţi de verificare şi întreţinere a echipamentelor de lucru pentru menţinerea duratei de viaţă a acestora şi pentru protejarea suprafeţelor supuse acţiunii de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie în timpul derulării activităţilor.

Operatorul dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie monitorizează suprafeţele procesate şi aplică măsuri corective de combatere pentru realizarea scopului final propus.