martie 2024

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955 Cursul de Calificare Electrician oferă o pregătire completă pentru a deveni un electrician calificat în industria mică. Electricianul din construcții efectuează diverse lucrări electrice de joasă și medie tensiuneAfla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955   Profesiile de dulgher, tamplar și parchetar implică transformarea materialelor lemnoase brute, fie manual, fie cu ajutorul uneltelor mecanizate, în semifabricate necesare construcției diversele elemente, precum popi, moaze, căpriori,Afla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955 Confecționerul de tâmplărie din aluminiu și mase plastice își desfășoară activitatea în sectorul construcțiilor, asigurând realizarea și prelucrarea componentelor necesare pentru diverse proiecte. El respectă fluxul tehnologic specific, garantândAfla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955   Profesia de zugrav reprezintă un element fundamental în industria construcțiilor, implicând realizarea finisajelor, gletuirea suprafețelor, zugrăvirea interioarelor și exterioarelor, aplicarea tapetului și vopsirea diverselor tipuri de suprafețe. DetaliiAfla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955 Profesia de fierar-betonist este esențială în domeniul construcțiilor civile, industriale, edilitare și al infrastructurii, contribuind la realizarea unor proiecte complexe precum construcția de clădiri, poduri, drumuri și alte structuri.Afla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955   Aveți oportunitatea de a deveni un maestru al echipamentelor grele și de a manevra mecanisme complexe care implică activități precum săparea, mutarea pământului și a materialelor, clasificarea șiAfla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955   Profesia de vânzător presupune cunoașterea detaliată a caracteristicilor produselor, monitorizarea condițiilor de valabilitate, depozitare, manipulare și promovare. Vânzătorul este responsabil de procesul de vânzare și încasarea contravalorii mărfurilor.Afla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955 Profesia de macelar implică activități precum preluarea, pregătirea finală a carcaselor de carne, ambalarea, etichetarea, transportul și depozitarea produselor, precum și valorificarea componentelor provenite de la animalele domestice (bovine,Afla mai multe!

 * curs organizat cu partener de formare profesionala autorizat 📝Inscrieri se fac in limita locurilor disponibile telefonic la 0771 430 955 Ospătarul este individul responsabil cu servirea preparatelor culinare și băuturilor, având oportunitatea de a lucra în cele mai rafinate restaurante, hoteluri de lux și pe vase de croazieră. PrinAfla mai multe!