Centrul de Formare Profesională Eurodeal oferă cursuri de calificare de calitate, condiții bune de studiu, profesori specialiști, suporturi de curs si practica gratuite, posibilități de angajare pentru absolvenți.

Avem peste 20 de ani de experiență și mii de absolvenți multumiți și integrați pe piața muncii;

La Centrul de Formare Profesionala Eurodeal, ne straduim sa oferim o experienta de invatare completa, care sa acopere nevoile profesionale ale tuturor participantilor nostri. Suntem autorizati de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei sa organizam o varietate de cursuri de calificare si specializare, fiecare fiind finalizat cu un certificat cu recunoastere nationala si internationala.

Formarea profesionala are ca obiective imbunatatirea performantelor angajatilor, dezvoltarea de competente noi si imbunatatirea abilitatilor deja existente. De asemenea, formarea profesionala poate contribui la cresterea productivitatii si a eficientei afacerilor, precum si la imbunatatirea satisfactiei si a angajamentului angajatilor.

Centrul de formare profesionala Eurodeal
5 stars from 5
facebook logogoogle logo

Cursurile sunt organizate de Centrul de formare profesională Eurodeal, o societate comerciala cu capital 100% românesc, înființată in anul 2002, cu scopul de a veni în ajutorul persoanelor aflate în cautarea celor mai bune cursuri de calificare din Bucuresti, a unui loc de muncă sau a dezvoltării personale / carierei în zona București-Ilfov.

Lista de cursuri organizate

 1. Curs Agent dezinfectie, dezinsectie, deratizare
 2. Curs Barman
 3. Curs Bucatar
 4. Curs Competente antreprenoriale
 5. Curs Competente Digitale
 6. Curs Formator
 7. Curs Inspector (referent) resurse umane
 8. Curs Instalator Instalatii Tehnico-Sanitare si de Gaze
 9. Curs Lucrator in comert
 10. Curs Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie
 11. Curs Specialist in Recrutare
 12. Cursuri de noțiuni fundamentale de igienă obligatorii
 13. Curs Prim ajutor – prin Asociatia Succes

Contact

Telefoane de contact de luni pana vineri intre 10,00 si 14,00, pentru a afla informatii despre cursurile pe care le organizam: 021.255.52.71  |  0721.64.67.65

Program pentru eliberari certificate: joi intre 10,00.00 si 14.00

Email: eurodeal33@hotmail.com

Adresa unde puteti veni pentru a va inscrie la cursuri: Bulevardul Chisinau, numarul 1, in incinta Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, Bucuresti, Romania.